Afzender:
Lindelauf Hendrik - woensdag, 28 augustus 2019 om 7:14
Drie generaties Lindelauf & co hebben een super tijd gehad in de vakantiewoning van Jean. Top locatie voor voor groot en klein. Prachtig uitzicht en zeker voor herhaling vatbaar. Jean,hartelijk bedankt voor je tips en je hartelijkheid.

Afzender:
Eric en Griet - dinsdag, 16 juli 2019 om 22:25
Mooie week doorgebracht met de kinderen en kleinkinderen in het vakantiehuis van Jean en Lizette.
Waarom nog verder rijden als het hier zo mooi is?
Bedankt Jean en Lizette.
Graag berichtje als het nog eens opendeur is.
Misschien komen we dan nog eens af.

Afzender:
Dylan - maandag, 26 februari 2018 om 15:27
Jean is een attente gastheer, hij deed er alles aan om ons een goed weekend te bezorgen. Verder is het huis fijn en heeft het een prachtig uitzicht.

Afzender:
jan de ceunynck - woensdag, 9 augustus 2017 om 17:31
bedankt Jean voor de geweldige tweedaagse hoogtestage met ons tennisgroepje,het zal ons nog lang bijblijven.....vooral de boerengolf!!

Afzender:
meers jean - dinsdag, 8 augustus 2017 om 12:26
met de tennisvrienden geweldig midweek gehad.
origineel was het tennisgolven.
we komen zeker terug voor het vervolg van de vijfkamp, tennisgolf, biljarten, darts, kickeren en tafeltennis.

Afzender:
Rosalinde Reymen - zondag, 21 mei 2017 om 21:04
We hebben een fantastisch weekend gehad met de familie. Zeer vriendelijke ontvangst, alles tip top in orde en een spectaculair uitzicht. Zeker een aanrader.

Afzender:
An-Katrien Claesen - vrijdag, 9 december 2016 om 10:36
Het is een geweldig huisje, met alle faciliteiten en meer... Een uitzicht om bij weg te dromen, gezelschapspelletjes, boeken en dvd's... Een plaats waar wij zeker nog meerdere keren willen vertoeven, ongeacht het weer!!!!
Je kan er met de kinderen gaan wandelen, ze hebben een leuke tuin om in te spelen, om over het terras nog maar te zwijgen...
één woord voor deze locatie: Hemels!!!

Afzender:
Brandweer Bree - zondag, 6 november 2016 om 11:15
Het huis is ideaal ingericht voor zowel grote groepen als gezin(nen). De polyvalente kelder, het uitzicht en de ligging maken van dit huis een echte aanrader!!

Afzender:
Nadine - donderdag, 7 juli 2016 om 21:49
We hebben een geweldig weekend achter de rug met de familie! De kinderen hebben vooral veel plezier gehad in de ruime speelruimte beneden.
Verzorgde,propere en ruime chalet met een prachtig uitzicht. Een aanrader!

Afzender:
Marc wouters - woensdag, 8 juni 2016 om 15:36
We hebben genoten van een heel leuk weekend! Het vakantiehuis is heel praktisch en schitterend gelegen. Een ideale uitvalsbasis om 1001 en één dingen te gaan doen in de Ardennen. Onze voetbalploeg heeft ook uitstekend genoten van de mooi ingerichte speelkelder met al zijn spelletjes. Ook de barbecue buiten op het terras was heel gezellig. Trouwen een zeer praktisch en handig barbecuestel, ideaal voor grotere groepen. Ook van de wandeling in de buurt hebben we genoten. Prachtige valleien en bossen en adembenemende panorama's. Met andere woorden, we waren zeer tevreden dat we hier mochten zijn en konden genieten van de prachtige natuur en de Ardennen. Dikke merci Jean voor je leuk, gezellig en mooie vakantiehuis. Hier moeten we zeker nog eens terugkomen! Groetjes, Marc

Afzender:
Christiaan - zaterdag, 27 februari 2016 om 14:51
Amai, wat een slecht weer was dat op ons weekend! Dit heeft toch de pret niet kunnen bederven omdat er ruimte genoeg was om onze gezelschapsspelen te spelen en er een ontspanningsruimte voorzien was om 'U' tegen te zeggen! Hartelijk bedankt dat we gebruik mochten maken van jou prachtig gelegen chalet! Wat een uitzicht ...
Ook de wandeltip map is bij ons goed gebruikt geweest om toch 1 deftige wandeling te selecteren; Trois-ponts (14km) een leuke en gemakkelijke beschrijving van de wandeling tussen de regendruppels door. Daarna nog lekker gaan opwarmen aan de watervallen van Co op nog geen 3 km rijden. Nat en voldaan terug gekeerd om ons lekker op te warmen en waar ik met de spellen : kolonisten en Ticket to ride, mijn makkers heb afgedroogd ;)

Ik raad deze plek voor iedereen aan zoals deze me ook werd aangeraden door Jos Distels, waarvoor hartelijk dank !


Afzender:
Schils en vrienden - woensdag, 24 februari 2016 om 8:11
We hebben genoten van een SUPER weekend! Zowel de kinderen als de volwassen konden zich uitleven in de speelkelder. Adembenemende uitzichten, mooie wandelingen, een gezellig huisje, wat moet je meer hebben. En, we hebben zelfs geluk gehad met het weer zodat we konden genieten van een drankje op het terras met een schitterend uitzicht over de vallei. En niet te vergeten, we huurden dit huisje van zeer symphatieke eigenaars, dat mag ook wel gezegd worden.

Afzender:
Stevaert Simon en Laura - zondag, 22 november 2015 om 21:41
We hebben net een top weekendje achter de rug. We hebben vele mooie wandelingen kunnen maken in de bossen. Voor onze bende groot en klein is alles aanwezig. Bedankt om al 5 jaar onze place to be te zijn!

 

 

Afzender:
Familie Distels - donderdag, 2 juli 2015 om 21:55
Het kon niet beter: met de ganse familie genoten van de mooie locatie en jullie huis. Adembenemend uitzicht vond de familie en voor iedereen wat wils. We hebben mooi wandelingen gemaakt en genoten van het zonnetje op het terras met uitzicht op de dorpjes in de verte. Dit wordt een traditie voor de familie Distels om elk jaar terug te komen. Jean en Lisette we come back next year😊

Afzender:
Vanbekbergen - maandag, 5 januari 2015 om 20:56
We hebben weer een superleuk weekend achter de rug in een prachtig huis met een fantastische ligging en vele mogelijkheden. Genieten van het mooie uitzicht, de rust, de prachtige natuur, ...
Volgend jaar zijn we weer van de partij !

Afzender:
Bruynseels - maandag, 6 oktober 2014 om 19:11
Een leuk weekendje in een proper, geriefelijk huisje, vol verrassingen. Leuke spelletjes, een prachtig uitzicht en veel ruimte.

Afzender:
Familie Colla - donderdag, 17 juli 2014 om 23:49
Jean en Lisette
We hebben weer een prachtige driedaagse beleefd in Les Villettes. Onze jaarlijkse traditie met de familie in jullie mooie huis op de heuvel is onweerstaanbaar. Dit jaar is de Ninglinspo aan de beurt geweest en met de kids hebben we nogmaals Plopsacoo bezocht. Al bij al is het weer goed meegevallen, zondag in de late namiddag is het beginnen te regenen, maar dat hebben we opgelost door wat animatie in de polyvalente ruimte beneden. De markt in Bomal op zondagvoormiddag is zeker de moeite waard, we zijn er nog enkele bekende marktkramers tegengekomen. Volgend jaar zijn we er weer!

Afzender:
martin coenen - woensdag, 9 juli 2014 om 14:18
Heel mooi en groot verblijf, zeer proper en net.
Geweldig uitzicht.
Grote troef is de kelder. Tafeltennis, poolen, darts, stoppenbiljart, kinderspelletjes, buffet.
Dus bij slecht weer geen nood.
Ook de omgeving biedt mogelijkheden. Coo, Remouchamps, Trois Pont......
Jean, we komen zeker terug.
Bedankt om ons zulke mooie momenten te geven.

Afzender:
Kenny Habex - maandag, 17 februari 2014 om 19:14
Het huisje was fantastisch! Zeer verzorgd, mooie ligging.. Een aanrader voor iedereen!

Afzender:
meyers _ noukens - maandag, 29 juli 2013 om 21:59
Prachtig weekend met de kinderen en kleinkinderen.Voor herhaling vatbaar!!!!Op naar volgend jaar!!!

Afzender:
Vansteenkiste - donderdag, 20 juni 2013 om 10:13
Het eerste weekend van juni naar de prachtige chalet geweest. Ondanks het feit dat het onze derde keer was, blijft het ons nog steeds bekoren. De prachtige ligging en de uitmuntende accommodatie zorgen er steeds voor dat we met een meer dan voldaan gevoel terug huiswaarts keren. bijkomende troef is de vriendelijkheid van de eigenaar, die steeds ter uwer beschikking staat als je met vragen zit.
Wij keren volgend jaar terug om opnieuw van deze prachtige parel te kunnen genieten. Deze keer voor een midweek als het kan.

Afzender:
Josette Colla - dinsdag, 11 juni 2013 om 22:15
Met onze leerlingen van PSSB Munsterbilzen hebben we en geweldige drie-daagse beleefd in Les Villettes. We huurden de benedenverdieping af en konden dan ook gebruik maken van de mooie polyvalente ruimte beneden waar ze zich amuseerden met kickeren en snookeren. In de omgeving achter het huis kan je prachtige wandelingen maken en zodoende zijn we wel 2 uur gaan stappen in de prachtige natuur. Het uitzicht is adembenemend mooi en dankzij het mooie weer hebben we buiten op het terras kunnen eten. Volgend jaar zijn we met onze volgende groep weer van de partij. We bedanken
Jean en Lisette dat we elk jaar kunnen gebruik maken van hum mooie huis in de Ardennen.

Afzender:
Kathleen - woensdag, 16 januari 2013 om 16:23
Wij hebben een TOPweekend gehad! Het huis is echt piccobello in orde en de kids hebben we dankzij de speelkelder amper gezien...Voor herhaling vatbaar!Groetjes,Kathleen

Afzender:
vrancken - zaterdag, 2 juni 2012 om 22:21
T was alweer geweldig ....echt n beestig weekend---bedankt Jean en tot de volgende keer dan komen we weer!

Afzender:
nicky - dinsdag, 8 mei 2012 om 21:20
wij zijn met onze school op 3 daagse geweest. Het is echt een pracht van een chalet. En ook een super omgeving we hebben ons er zeker niet verveeld.Ook de inrichting vind ik persoonlijk heel mooi.

Afzender:
Lisa - maandag, 30 april 2012 om 22:06
Super mooi huisje met een geweldig uitzicht! Proper, ruim genoeg. Echt de moeite!

Afzender:
Fam. Ruysen - maandag, 16 januari 2012 om 21:01
We hebben met 4 koppels genoten van het voorbije weekend in de chalet. Het is een heel mooie chalet die prima verzorgd is. Alles is aanwezig. Bij aankomst is de chalet al heerlijk voorverwarmd. Het uitzicht vanop het ruime terras is gewoon geweldig. Je kan in de buurt mooie wandelingen doen, stafkaarten zijn aanwezig. De BBQ is ruim genoeg om het hele huis van eten te voorzien. Dit is echt een aanrader. Wij gaan alvast zeer binnenkort een datum prikken om volgend jaar opnieuw te gaan!

Afzender:
Van Beneden - woensdag, 15 juni 2011 om 23:15
Merci pour ce séjour inoubliable dans votre gite... Notre team bulding fut une réussite grâce à ces lieux merveilleux avec une vue imprenable sur la vallée et multiples activités à la cave... Merci aussi pour votre flexibilité et votre gentillesse lors des contacts...
Cathy

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-61]
Terug naar de website

Disclaimer & privacybeleid