Naar beneden | Schrijven in het gastenboek | Inschrijven voor een gastenboek | RSS
Gastenboek Panoramahuis Ardennen
Er staan 61 berichten in het gastenboek.

Afzender:
Lindelauf Hendrik - woensdag, 28 augustus 2019 om 7:14
Drie generaties Lindelauf & co hebben een super tijd gehad in de vakantiewoning van Jean. Top locatie voor voor groot en klein. Prachtig uitzicht en zeker voor herhaling vatbaar. Jean,hartelijk bedankt voor je tips en je hartelijkheid.

Afzender:
Eric en Griet - dinsdag, 16 juli 2019 om 22:25
Mooie week doorgebracht met de kinderen en kleinkinderen in het vakantiehuis van Jean en Lizette.
Waarom nog verder rijden als het hier zo mooi is?
Bedankt Jean en Lizette.
Graag berichtje als het nog eens opendeur is.
Misschien komen we dan nog eens af.


Afzender:
meers jean - dinsdag, 21 mei 2019 om 8:22
Homepage:
http://villettes.be
onze recente kalender bij www.villettes.be

Afzender:
Dylan - maandag, 26 februari 2018 om 15:27
Jean is een attente gastheer, hij deed er alles aan om ons een goed weekend te bezorgen. Verder is het huis fijn en heeft het een prachtig uitzicht.

Afzender:
jan de ceunynck - woensdag, 9 augustus 2017 om 17:31
bedankt Jean voor de geweldige tweedaagse hoogtestage met ons tennisgroepje,het zal ons nog lang bijblijven.....vooral de boerengolf!!

Afzender:
meers jean - dinsdag, 8 augustus 2017 om 12:26
met de tennisvrienden geweldig midweek gehad.
origineel was het tennisgolven.
we komen zeker terug voor het vervolg van de vijfkamp, tennisgolf, biljarten, darts, kickeren en tafeltennis.

Afzender:
Rosalinde Reymen - zondag, 21 mei 2017 om 21:04
We hebben een fantastisch weekend gehad met de familie. Zeer vriendelijke ontvangst, alles tip top in orde en een spectaculair uitzicht. Zeker een aanrader.

Afzender:
An-Katrien Claesen - vrijdag, 9 december 2016 om 10:36
Het is een geweldig huisje, met alle faciliteiten en meer... Een uitzicht om bij weg te dromen, gezelschapspelletjes, boeken en dvd's... Een plaats waar wij zeker nog meerdere keren willen vertoeven, ongeacht het weer!!!!
Je kan er met de kinderen gaan wandelen, ze hebben een leuke tuin om in te spelen, om over het terras nog maar te zwijgen...
één woord voor deze locatie: Hemels!!!

Afzender:
Brandweer Bree - zondag, 6 november 2016 om 11:15
Het huis is ideaal ingericht voor zowel grote groepen als gezin(nen). De polyvalente kelder, het uitzicht en de ligging maken van dit huis een echte aanrader!!

Afzender:
Nadine - donderdag, 7 juli 2016 om 21:49
We hebben een geweldig weekend achter de rug met de familie! De kinderen hebben vooral veel plezier gehad in de ruime speelruimte beneden.
Verzorgde,propere en ruime chalet met een prachtig uitzicht. Een aanrader!

Afzender:
Marc wouters - woensdag, 8 juni 2016 om 15:36
We hebben genoten van een heel leuk weekend! Het vakantiehuis is heel praktisch en schitterend gelegen. Een ideale uitvalsbasis om 1001 en één dingen te gaan doen in de Ardennen. Onze voetbalploeg heeft ook uitstekend genoten van de mooi ingerichte speelkelder met al zijn spelletjes. Ook de barbecue buiten op het terras was heel gezellig. Trouwen een zeer praktisch en handig barbecuestel, ideaal voor grotere groepen. Ook van de wandeling in de buurt hebben we genoten. Prachtige valleien en bossen en adembenemende panorama's. Met andere woorden, we waren zeer tevreden dat we hier mochten zijn en konden genieten van de prachtige natuur en de Ardennen. Dikke merci Jean voor je leuk, gezellig en mooie vakantiehuis. Hier moeten we zeker nog eens terugkomen! Groetjes, Marc

Afzender:
Christiaan - zaterdag, 27 februari 2016 om 14:51
Amai, wat een slecht weer was dat op ons weekend! Dit heeft toch de pret niet kunnen bederven omdat er ruimte genoeg was om onze gezelschapsspelen te spelen en er een ontspanningsruimte voorzien was om 'U' tegen te zeggen! Hartelijk bedankt dat we gebruik mochten maken van jou prachtig gelegen chalet! Wat een uitzicht ...
Ook de wandeltip map is bij ons goed gebruikt geweest om toch 1 deftige wandeling te selecteren; Trois-ponts (14km) een leuke en gemakkelijke beschrijving van de wandeling tussen de regendruppels door. Daarna nog lekker gaan opwarmen aan de watervallen van Co op nog geen 3 km rijden. Nat en voldaan terug gekeerd om ons lekker op te warmen en waar ik met de spellen : kolonisten en Ticket to ride, mijn makkers heb afgedroogd ;)

Ik raad deze plek voor iedereen aan zoals deze me ook werd aangeraden door Jos Distels, waarvoor hartelijk dank !


Afzender:
Schils en vrienden - woensdag, 24 februari 2016 om 8:11
We hebben genoten van een SUPER weekend! Zowel de kinderen als de volwassen konden zich uitleven in de speelkelder. Adembenemende uitzichten, mooie wandelingen, een gezellig huisje, wat moet je meer hebben. En, we hebben zelfs geluk gehad met het weer zodat we konden genieten van een drankje op het terras met een schitterend uitzicht over de vallei. En niet te vergeten, we huurden dit huisje van zeer symphatieke eigenaars, dat mag ook wel gezegd worden.

Afzender:
Stevaert Simon en Laura - zondag, 22 november 2015 om 21:41
We hebben net een top weekendje achter de rug. We hebben vele mooie wandelingen kunnen maken in de bossen. Voor onze bende groot en klein is alles aanwezig. Bedankt om al 5 jaar onze place to be te zijn!

[1-15] [16-30] [31-45] [46-60] [61-61]
Terug naar de website

Disclaimer & privacybeleid